Hvordan får jeg en hjemmeside? → Den nemmeste måde forklares her

👉 Hvis du bare gerne vil se den nemmeste måde at få en hjemmeside på skal du klikke her 😉 👉

Hvis du er lidt mere interesseret kan du læse videre herunder.

Hvis du står og skal igang med en hjemmeside er der mange muligheder. Men desværre ikke særlig mange muligheder som os, der ikke ved noget om hjemmesider rigtig kan bruge til noget.
Herunder vil jeg forklare nogle af de muligheder der er og hvordan jeg mener man nemmeste kommer igang med en ny hjemmeside.

Jeg vil forklare lidt om følgende måder at lave en hjemmeside på

CMS + “Fix det for mig” (Den nemmeste måde)

CMS + “Fix det for mig” er løsningen til dig, der ikke selv har tid og lyst til at sætte dig ind i hvordan man sætter en hjemmeside op. Du får en hjemmeside i WordPress og får de samme muligheder som hvis du selv havde sat det hele op. Bare uden al bøvlet. Du kan endda finde udviklere, der kan lave plugins til din hjemmeside og du kan selvfølgelig bruge alle de gratis plug-ins, der findes på nettet. Skulle du på et senere tidspunkt selv have lyst til at tage kontrol over hjemmesiden kan du også sagtens det. Der er ingen binding.
Det er selvfølgelig ikke gratis at få CMS + “Fix det for mig” men det er heller ikke dyrt.
Priserne starter ved 50 kr. pr. måned og gider du ikke kigge priser og indhold kan du udfylde formularen ved at klikke her så vil jeg kontakte dig for en snak.

Vil du selv kigge priser og indhold kan du læse mere her 👉 Billig, nem og simpel hjemmeside til små virksomheder.

CMS

Et Content Management System er i bund og grund bare en tom skabelon som du kan fylde indhold i. Der findes dog forskellige CMS’er som er mere eller mindre nemme at komme igang med. WordPress er det mest kendte og udbredte og hel klart det nemmeste at komme igang med.
For at komme igang skal du “bare” finde en hosting-udbyder, hvor du kan købe et web-hotel og så håbe på at de har en nem måde at installere dit CMS.
Jeg benytter selv UnoEuro og kan ikke anbefale dem nok.
Hvis ikke du er til selv at finde et webhotel og installere dit CMS kan CMS + “Fix det for mig” være noget for dig. Læs mere herunder.

Hjemmesidebygger

En hjemmesidebygger som f.eks. Bricksite.dk eller www.123hjemmeside.dk er fine værktøjer der dog begrænser dig lidt i at de ikke er open source og der derfor ikke findes mange gratis plug-ins. Det kan godt være at de enkelte hjemmesidebyggere har mange funktioner og sikkert også virker rigtig godt men min helt klare anbefaling er ikke at benyttte hjemmesidebyggere, hvis du har ambitioner om mere end bare en meget simpel hjemmeside. Det kan også være svært at gennemskue, hvad en sådan hjemmesidebygger koster når du skal til at have eget domæne. Her er CMS + “Fix det for mig” meget mere gennemskueligt og lige så prisbilligt.

Jeg håber du kunne bruge indholdet på denne side men du er meget velkommen til at skrive til mig via formularen herunder, hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvilken løsning der er bedst for dig.

Tak for din tid 😉