Facebook pixel Hvordan? → Sådan installerer du din facebook pixel

Facebook pixel er et lille smart script du indsætter på dit site. Scriptet snakker med facebook om, hvilken aktivitet, der er på siden og hvilke brugere, der besøger din side.
Det smarte ved en facebook pixel er at facebook kender dine besøgende via deres facebook login og du kan på sigt bruge denne information til at målrette dine annoncer.
Det er derfor vigtigt at få oprettet denne pixel så hurtigt som overhovedet muligt. Også inden du er begyndt at tænke på at annoncere.

Sådan installerer du din facebook pixel

1. Gå til din facebook annnonceadministrator. Jeg anbefaler business administratoren, der giver mulighed for at have flere pixels. Gå til denne via https://business.facebook.com
2. Klik på de tre streger i øverste venstre hjørne og vælg Pixels under “Måling og rapportering”
3. Klik på opret Pixel og angiv din pixels navn
4. Klik på “Installer selv koden manuelt” og kopier pixelkoden ind i dit <head> tag på siden.
5. Er du kunde hos nicenewsolutions.dk kan du nemt indsætte denne facebook pixel ved at gå til /Admin på dit site og indtaste det lange tal, der står efter fbq(‘init’, ‘ i scriptet. Efter du har gemt vil du nu kunne se din facebook pixel på din side. Læs mere om hvordan du får en billig hjemmeside hos nicenewsolutions.dk ved at klikke her.
6. Facebook har lavet et chrome plugin, der kan hjælpe med at teste om din facebook pixel er installeret rigtigt. Installer det ved at gå til denne side: https://chrome.google.com/webstore/detail/facebook-pixel-helper/fdgfkebogiimcoedlicjlajpkdmockpc?hl=en. Hvis din pixel er installeret rigtigt vil du se et lille et-tal overn på </> iconet i øverste højre hjørne. Se evt. hvordan det ser ud når du besøger denne side, hvor jeg har installeret en pixel.

Scriptet, der skal installeres i dit head tag ser ud som vist herunder, hvor xxyyzz er erstattet af fin unikke kode som facebook har lavet til dig

<!– Facebook Pixel Code –>
<script>
!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘xxyyzz’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
</script>
<noscript><img height=”1″ width=”1″ style=”display:none”
src=”https://www.facebook.com/tr?id=xxyyzz&ev=PageView&noscript=1″
/></noscript>
<!– End Facebook Pixel Code –>

Få en billig hjemmeside ved at klikke her.